LEVERINGSMULIGHEDER

Boardriders.dk leverer vores varer igennem nedenstående 3 fragt selskaber.

Postdanmark

GLS

DAO

BETALING METODER

Boardriders.dk modtager betaling via Kontooverførsel,Paypal og Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Boardriders.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Nordea Bank Konto:

Reg: 0106

Konto: 6278918473

LEVERING

Såfremt det bestilte er lagervare, vil alle ordrer afgivet inden kl. 16.00 normalt blive afsendt samme dag. Normal levering er dagen efter ordreafgivelse. Ved varer der ikke er lagervarer eller mod forventning skulle være udsolgt , oplyses leveringsinfo pr mail.

DELLEVERING

Såfremt din ordre består af flere produkter vil vi normalt sende din ordre samlet. Såfremt et af de bestilte produkter ikke kan sendes inden for vor normale leveringstermin vil vi kontakte dig for at træffe aftale om ny leveringstermin. Af hensyn til omkostningerne kan vi ikke tilbyde at betale for dellevering i alle tilfælde, men vi vil tilstræbe at finde en løsning der er tilfredsstillende for begge parter.

Restordrer

Såfremt en ordre ikke kan afsendes inden for den aftalte leveringstermin kontakter vi dig for at oplyse dig om muligt nyt leveringstidspunkt. Ønsker du herefter at afbestille ordren, så skal vi blot beklage at vi ikke har kunnet overholde vor aftalte leveringstermin