HANDELSBETINGELSER

1. PRODUKTINFORMATION

På Boardriders.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger, eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, henvises der til info@boardriders.dk

2. PRISER

Alle priser er kun gældende på det aktuelle bestillingstidspunkt. Alle priser er inklusive 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, tekniskefejl og udsolgte eller udgåede varer.

3. BETALING

Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling er pakket og står klar til levering fra vores lager.

4. LEVERING

Boardriders.dk leverer i hele Danmark. Leveringstiden er normalt indenfor 1-3 hverdage udover den dag du bestiller, med mindre andet er angivet for den enkelte vare. Hvis Boardriders.dk ikke kan levere bestilte varer inden for den angivne leveringstid, har du ret til at hæve købet.

5. REKLAMATION

Boardriders.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Eventuel reklamation på leverede produkter skal, efter du har opdaget fejlen, ske til Boardriders.dk inden rimelig tid. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Bemærk, at vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os: • En beskrivelse af, hvad problemet er, så detaljeret som muligt • Fakturanummer skal altid oplyses til Boardriders.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationsretten Indkluder også dine kontaktoplysninger, telefonnummer og e-mail så vi har mulighed for at komme i kontakt med dig efterfølgende.

6. FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på boardriders.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din vare. Meddeler du Boardriders.dk, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage efter du har modtaget din vare, krediterer Boardriders.dk købesummen på din konto inden 14 dage efter, at Boardriders.dk har modtaget varen retur eller har modtaget bevis for at varen er sendt retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele info@boardriders.dk hvor beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail).

For at du som kunde kan dokumentere, at varen er tilbagesendt rettidigt, bør du få en kvittering for afsendelse. For at sikre en hurtig ekspedition af din returnering, beder vi dig benytte den medsendte returlabel, hvorpå returadressen står påført. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

7. FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER

Boardriders.dk forbeholder sig ret til, uden varsel, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette websted.

8. ANSVARSFRASKRIVELSE

Boardriders.dk påtager sig ikke forpligtelsen til at fuldføre sin del af aftalen og erlægge skadeserstatning for det skyldige, hvis Boardriders.dk forpligtelse slet ikke, eller kun ved unormale høje omkostninger, kan fuldføres på grund af krig, optøjer, blokade, ildebrand, eksplosion eller indgreb fra de offentlige myndigheder, som Boardriders.dk heller ikke har kunnet forudsige. Boardriders.dk er ikke ansvarlig for skader, som er opstået ved lovbrud, myndighedernes indgreb, krigshændelser, strejke, blokade, boykot, lockout eller andre lignende omstændigheder. Forbeholdet i spørgsmål om strejke, blokade, boykot og lockout gælder også, hvis Boardsriders.dk er målet for, eller selv vedtager sådan konflikthåndtering. Boardriders.dk skylder heller ikke på andre måder erstatning af skade, som opstår, hvis Boardriders.dk har handlet normalt. Boardriders.dk har ikke i nogen tilfælde ansvaret for indirekte skade.

9. RETTIGHEDER

Indholdet på dette websted er ophavsretsligt beskyttet og tilhører Boardriders.dk. Misbrug medfører politianmeldelse.

10. TVIST

Dansk ret finder anvendelse ved eventuelle tvister mellem Boardriders.dk og køber. Boardriders.dk følger almindelige forbrugerklagenævns anbefalinger ved eventuelle tvister. Alle kontrakter indgås på dansk.

11. PERSONDATA

Når du laver en bestilling på Boardriders.dk, har Boardriders.dk behov for dine oplysninger i form af navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for, at bestillingen kan leveres til dig og for løbende at kunne give dig en status på din bestilling.

Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på en måde, så du senere kan rekvirere en kopi af din ordrebekræftelse. Husk derfor at gemme din ordrebekræftelse, som du modtager på e-mail umiddelbart efter, at aftalen er indgået. Alle oplysninger, som boardriders.dk registrerer for at kunne behandle din bestilling, behandles fortroligt og i henhold til Persondataloven. Af hensyn til lovkrav til vores bogføring, opbevares disse oplysninger i 5 år. I henhold til Lov om behandling af personoplysninger har du ret til at få adgang til og anmode om at ændre eller slette dine personlige oplysninger. Du kan kontakte info@boardriders.dk. Oplysningerne bliver ikke solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. boardriders.dk anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv, generel statistik omkring brugen af hjemmesiden, til at huske dine indstillinger og kundedata, hvis du er logget ind. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, og bliver kun brugt til at kunne genkende dig ved dit næste besøg. Boardriders.dk kan indeholde links til andre hjemmesider, som ligger uden for vores kontrol. Vi kan ikke påtage os ansvaret for din integritet eller for indholdet på disse websteder. Vi tilbyder udelukkende disse links for at gøre det lettere for dig at finde mere information på specifikke områder. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem dig og Boardriders.dk

12. KUNDESERVICE

Kundeservice kan kontaktes via e-mail på info@boardriders.dk. Vi bestræber os på at svare dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål til ovenstående handelsbetingelser, kan du ligeledes kontakte os på telefon 40 52 38 08.

Hjemmesiden Boardriders.dk drives af firmaet:

Boardriders.dk

CVR nr: 34941475

+4540523808

Blekingegade 4 st th, 2300, København S

Forbehold for ændringer

Boardriders.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.